Exakt 3 veckor kvar på måndag

Hej!
Hoppas att allt är bra med er! Med mig är det jättebra, jag är väldigt trött och ska gå och lägga mig när jag har postat det här inlägget. Ja, som det står i rubriken så är det bara 3 veckor kvar tills jag opereras på måndag! Jag vill inte tänka på hur ont det kommer göra efteråt. Det ska bli så obeskrivligt skönt att bli av med knölen! I början lär jag nog bara ligga och vila men man ska upp och gå väldigt fort så det gäller att jag gör det hur ont det än gör. Ikväll ska jag till Glimten och träffa några av mina underbara vänner, det ska bli skitkul!:-) Igår var jag hos pappa och åt middag. Det blev fisk i apelsinsås och ris, det var jättegott! Nu ska jag gå och lägga mig. Hoppas att ni får en trevlig helg!
/Carro

Har varit med Mickis

Hej!
Hoppas att ni mår bra. Det gör jag. Igår kom Mickis hit och sov över tills idag, det var trevligt. Vi åt Taccos och läste Du gamla du fria, den är så bra och spännande!  Ikväll ska jag ut på krogen och fira Therese som har blivit 20 för en vecka sen:-) Men innan vi drar dit ska vi förfesta hos henne så jag ska ta med mig cider. Hoppas att ni får en fortsatt bra dag och att ni har en bra kväll sen!
/Carro

Showdownträning och skola

Hej!
Hoppas att allt är bra med er och att ni har haft en bra start på vecka 3. Jag mår bra:-) Idag var det skola som alltid och vi hade Natur och miljö, ridning och teori. Idag hade jag en ny ´häst som heter Paris, han är så otroligt lugn och snäll! Innan ridningen hade vi Natur och miljö där vi pratade om jordbruk. Efter det var det lunch, vi fick spagetti och köttfärssås idag.
Ikväll har jag tränat Showdown och vunnit en match! Jag vann mot Hjalmar:-) Det känns kul! Jag ska träna nästa onsdag också. Nu tänkte jag skriva lite om måndagen också. Först på måndagen var det hundpromenad tils rasten- Efter det hade vi tjejgrupp. Då samlas man en grupp och pratar om allt möjligt, det som sägs stannar i gruppen. Sen var det lunch och sen odling då vi fick lära oss att dela blommrötterna för att sen plantera i de i nya krukor. Jag fick lägga ner lekakulor först, sen sätta ner blommans  rötter för att sen fylla krukan med ny jord. Efter det var det matematik. Sen var det svenska då jag skulle skriva klart min novell men just då hade jag idétorrak men igår fick jag den klar! Nu ska jag gå och duscha och sen var lite social innan jag går och lägger mig men jag bloggar snart igen.
/Carro

Ny vecka imorgon

Hej!
Hoppas att allt är bra med er och att ni har haft en bra jobb/skolvecka efter lovet! Jag har kännt mig väldigt trött och gör det fortfarande. Idag är det söndag och imorgon börjar en ny vecka. I helgen har jag varit hos pappa, vi har slappat och igår var vi och åt glass. Det var lika gott som vanligt:-) Den glassfabriken vi var på ligger i Kungsholmen. Där har de verkligen världens godaste glass:-)
I onsdags skulle jag ha ridigt men kunde inte eftersom de vita stövlarna var för stora att rida i så jag gick en promenad istället tillsammans med Åsa och Nadja. Som sagt så känner jag mig väldigt trött så det här blir ett kort inlägg. Imorgon är det redan vecka 3, tänk vad tiden går fort! I fredags var det djur och sist hade vi Idrott där det var avslappning, riktigt skönt:-) På tisdag är det ungdomsgården, längtar! På lördag ska jag och ett gäng till Harry b James för att fira Therese som fyllde 20 igår:-) Det ska bli trevligt! Nej, nu ska jag göra lite annat innan jag går och lägger mig så jag skriver en annan dag, ha det så bra tills dess och hoppas att ni får en bra vecka!
/Carro

Skola på tisdag


Hej!
Hoppas att alla mår bra. Jag mår bra. Nu sitter jag och lyssnar på musik samtidgt som jag skriver. I helgen har jag varit hos pappa, vi har slappat. I fredags var Maddes föräldrar på middag där också, det var trevligt:-)
I lördags tittade vi på Svinalängorna, den är jättebra men samtidgt jättejobbig och hemsk. Nu är jag hos mamma och vi ska snart äta. Ikväll blir det kyckling, pressad potatis och pomfritt, det ska bli gott!
Idag har mamma och jag varit och handlat lite och så har hon hjälpt mig att ändra mitt lösenord på min msn! Nu är jag äntligen inne via datorn:-) Tiden flyger verkligen iväg, på tisdag är det skola igen. Jag går i skolan i 6 veckor, sen opereras jag. När jag kommer tillbaka är det praktik, första praktikveckan går bort för mig så jag praktiserar i 2 veckor. Sen är det en skolvecka och sen är det påsklov! 2012 kommer flyga iväg! Nej, nu ska jag går och äta, skriver en annan dag.
/Carro

Nu var det ett bra tag sen

Hej!
Hoppas att ni mår bra och att ni har haft ett bra nyår! Nu var det ju ett tag sen jag skrev och därför tänkte jag uppdatera nu. Just nu sitter jag och lyssnar på låten Så klart. Idag har jag bjudigt mamma på en räksallad och jag tog en pastasallad med kyckling, grymt god:-) Efter att vi hade ätit gick vi till Teknikmagasinet där jag köpte jättegrymma högtalare och en jättebra cd-spelare. Jag är riktigt nöjd med köpet!:-) Ikväll tänkte jag forsätta läsa Du gamla du fria. Gud vad tiden går fort! På tisdag börjar skolan för mig igen. Men nu känner jag mig så motiverad och jag vet att det kommer fortsätta gå fort! Nyår firade jag med min underbara vän Johanna, vi hade det jättekul! Vi åt Oxfilé och pressad potatis då, riktigt gott:-) Sen så tittade vi på smällare vid 12-slaget.
Vi var till badhuset en av dagarna, det var också jättekul!
Nu får ni ha en bra kväll så bloggar jag snart igen!
/Carro

RSS 2.0