Nu är jag opererad

Hej!
Hoppas att ni mår bra! Nu är jag opererad äntligen! Jag könner ingen smärta, foten är helt bedövad, det är så otroligt skönt! Operationen har gått jättebra och jag fick starka tabletter så jag inte skulle må illa när jag vaknade upp och det gjorde jag inte! Nu har jag en speciell sandal och bandage. Bandaget ska jag ha i 6 veckor, den 5 mars ska foten läggas om. Jag är uppe och går och vickar foten fram och tillbaka för att träna upp den så inte lederna blir stela och det går jättebra! Nu hoppas jag på att slippa knölen helt! Det ska bli spännande att se hur det ser ut då stygnen tas bort och den läggs om! Nu sitter jag och lyssnar på musik samtidigt som jag skriver. Jag får ibland ont i högerfoten eftersom den ansträngs mycket mer nu. Nu ska jag snart äta tortilini, det ska bli gott! Ha en fortsatt bra dag och en lika bra kväll!
/Carro

Sportlov

Hej!
Hoppas allt är bra med er och att ni har haft en bra vecka. Idag har det varit djur hela dagen i skolan men först på morgonen satt vi på golvet och alla skulle ta ett garnnysstan och säga vad man skulle göra i helgen och sen skulle man minnas vad alla sa. Efter det gick vi ut, jag hade hästarna men jag hjälpte till med grisarna. Nu är jag hos pappa och nu har jag sportlov eftersom jag opereras på måndag, tänk vad tiden går fort! Jag hoppas inte jag får så ont men jag lär ha riktigt ont ett tag. Jag får hoppas på att det läker fort. Ikväll har vi ätit taccos, det var gott! Sen blev det hallonpaj till efterrätt! Nu får ni ha det så bra! Jag bloggar snart igen.
/Carro

En vecka kvar

Hej!
Hoppas att ni mår bra! Jag mår jättebra, jag tycker tiden går jättefort! Nu har vecka 7 börjat vilket innebär att det är exakt en vecka kvar tills jag opereras! Det ska bli så skönt att få operationen gjord även om jag vet att det kommer göra väldigt ont efteråt. Men sen slipper jag förhoppningsvis knölen helt! Idag var det först hundpromenad som jag gick med några till, nu är det ju riktigt soligt ute:-) Efter det var det rast och sen estetiskt då vi skkulle måla djur som finns på marken. Efter det var det lunch, vi fick fisk och potatis så jag tog bara en mjuk macka eftersom jag inte är förtjust i skolans potatis. Efter lunchen var det odling. Sen matematik. Idag på matematiken skulle alla ställa sig i storleksordning. Efter det var det svenska då vi pratade om vad olika ordspråk betyder och läste lite i våra böcker, jag läser en som heter Det fattas en tärning som är bra.
Sen var dagen slut.
På fredag har jag sportlov i 3 veckor, det ska bli skönt! När jag kommer tillbaka efter operationen är det praktik, det ska bli kul.

Jag är proppmätt

Hej!
Hoppas allt är bra med er och att ni hade en bra och skön fredag igår! Idag har jag och Johanna varit och ätit glass, vi köpte 7 kulor var, det var så enormt gott! Finns ingen glass som slår glassen på Kungsholmen kan jag lova!! Sen har vi ätit grillmat till middag, först en varsin kebabrulle, sen köpte Johanna en hamburgare och jag en papperstallrik med potatismos så nu är vi proppmätta!
Imorgon är det söndag och då åker Johanna hem, tiden går fort! Imorgon kväll ska jag se Wallander. Jag har bara 2 veckor kvar i skolan innan det är lov för min del, det är otroligt! Nu får ni ha en bra lördagskväll och en bra söndag imorgon:-) Jag bloggar snart igen!
/Carro

Red en ny häst igår

Hej!
Ja, precis som det står så red jag en ny häst igår, han hette Oboy. Innan vi åkte och red och hade teori var det natur och miljö i skolan då vi pratade om ekologiskt jordbruk. Sen åkte vi till Ösermalm och föst red vi. Oboy var jättesöt och fin men alldeles för pigg för mig och därför v¨gade jag inte trava eftersom han är svår att få stopp på. Så medans de andra travade stod jag still med honom och det var lika bra, annars hade han säkert börjat galopera.
Idag är det torsdag och 15 dagar kvar tills jag opereras! Först hade jag djur och jag hade grisarna, de fick rent, ny mat och nytt vatten. Sen var det engelska, vi kollade på slutet av filmen om Susan Boyl och bestämde vilken kändis vi vill ta reda på fakta om och skriva om, jag valde Britney Spears. Nu är det rast, sen är det matte och djur. Ikväll ska jag åka och träffa hela dansgänget, ska bli trevligt:-) Ta hand om er och ha en fortsatt trevlig dag och så hoppas jag att ni får en trevlig kväll sen!
/Carro

RSS 2.0